In de zomervakantie: leven als in de ijzertijd

Benieuwd hoe men vroeger in de ijzertijd leefde? Kom het op zaterdag 21 juli ervaren bij de ijzertijdboerderij in Wekerom. Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert dan in samenwerking met gemeente Ede, PRAE, Beleef Lunteren en Museum Oud-Lunteren en Stichting Platform Goudsberg een middag met diverse ijzertijdactiviteiten voor jong en oud. Maak ijzertijdmuziekinstrumenten, proef ijzertijdhapjes, doe mee aan een archeologische speurtocht of wandel mee met de boswachter. Tijd: 10.30-16.30 uur.

Datum: zaterdag 21 juli. Tijd: 10.30 – 16.30 uur. Deelname: gratis. Locatie: de IJzertijdboerderij aan de Vijfsprongweg in Wekerom/Lunteren. Tevens fietsknooppunt 76.

Routebeschrijving
vanaf de N304 van Ede naar Wekerom of vice versa. Neem de Wekeromseweg die aan de kant van Wekerom de Edeseweg wordt genoemd. Vóór, cq. na het dorp Wekerom links, cq. rechtsaf de Vijfsprongweg in. De parkeerplaats is na 2,5 km links.Vanuit de A30/ centrum Lunteren via de Dorpsstraat en Meulunterseweg. Na de spoorwegovergang de derde weg rechts (Vijfsprongweg), volg het bordje ‘Celtic fields’. Na 2 km, voorbij de Vijfsprong, is de parkeerplaats aan uw rechterhand.

Activiteiten in dit thema

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram