Statues by Night : ‘meet the Kids’

Kids statues worden aan de hand genomen door nationale profs. Vrijdag 28 september zorgt dit in Ede voor een vertederend en ontroerend schouwspel, dat prachtig verlicht wordt.

Minimaal 30 kidsstatues gaan optreden en worden begeleid door professionele nationale statues. Er is een beweging op 30 vaste speelplaatsen die allemaal de gehele tijd bezet zijn. Kids worden afgewisseld door profs en vice versa.

Maar ook treden profs en kids tegelijkertijd op in een roulerend schema. Met diverse straattheater loop-acts zal ook het verplaatsten van de statues van en naar de kleedruimte en/of het pauze houden onderdeel van het evenement blijven
De kids statues hebben in een of meerdere workshops van een professioneel beeld de fijne kneepjes van het vak geleerd, nu moeten ze aan een groot publiek laten zien wat ze kunnen. En dat is natuurlijk heel spannend.

Voor de 5e keer Statues by Night vrijdag 28 september in Ede centrum
Dit jaar is er geen wereldkampioenschap Living Statues in Arnhem. Pas in 2019 vindt dit kampioenschap weer plaats. Maar het uiterste succesvolle onderdeel van het World Living Statues festival, Statues by Night zal daarom des te meer in de donkere avond schitteren.

Vrijdag 28 september van 19.30 uur tot 22.30 uur zullen op ruim 30 plekken in het centrum van Ede de prachtigste levende standbeelden te zien zijn. Statues by Night laat speciaal haar licht schijnen op de kids.

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram