Over Cityhosts Apeldoorn

De cityhosts in Apeldoorn heten bezoekers welkom, beantwoorden vragen en delen evenementenkalenders uit. Kortom, echte gastheren en -vrouwen van en voor Apeldoorn! Kijk ook eens op de website: www.uitinapeldoorn.nl.

Het vlogteam stelt zich voor:

Caroline
De Veluwe, en Apeldoorn in het bijzonder heb ik in de tien jaar die ik hier woon door o.a. mijn vrijwilligerswerk bij Paleis Het Loo en het organiseren van diverse culturele activiteiten steeds beter leren kennen.Tegenwoordig heb ik een vintage sportwinkel onder het dak van Omnizorg, de opvang voor dak-thuislozen en verslavingszorg.
Hier merk ik dat veel bezoekers aan onze ‘stad’ het prettig vinden geïnformeerd te worden over de bezienswaardigheden en evenementen die elk weekeinde wel plaatsvinden. Ook de rol van Cityhost maakt dat ik in een persoonlijk contact de bezoeker kan attenderen op al het moois en goede wat onze regio te bieden heeft. En dat is iets wat ik met veel plezier doe!

Connie
Ik hoorde een collega van mij enthousiaste verhalen vertellen over Cityhost Apeldoorn en werd gelijk enthousiast. Vooral de Giro d’Italie was een grandioos festijn. Ik doe het met veel plezier en omdat ik een geboren en getogen Westerling ben,  leer ik zelf ook steeds meer over de stad Apeldoorn en de Veluwe.

Chita
Als bewoner van Apeldoorn was ik altijd al enthousiast over de natuur en woonomgeving, maar nu ik als vrijwilliger betrokken ben, merk ik dat er in Apeldoorn veel meer te doen is, dan ik dacht (en volgens mij veel bewoners nog denken). Ik vind het erg leuk soms cityhost te zijn en als gastvrouw bezoekers zich welkom te laten voelen. Mijn oproep aan iedereen; kom kijken, want Apeldoorn laat zich zien!

Monique
Ik ben in januari begonnen als vrijwilliger bij de gemeente Apeldoorn als Cityhost. Met nog 50 enthousiaste collega’s zijn we te vinden in de binnenstad op koopzondagen en tijdens evenementen.
Dit alles om de bezoekers te informeren en tips te geven over bijvoorbeeld een leuk dagje uit of wegwijs te maken tijdens het bezoek.

Fiona
Na een 12- jarige carrière in het toerisme werd het ca. 2 jaar geleden tijd voor iets nieuws, waardoor ik het toerisme vaarwel zei. Het ‘gastvrouw zijn’ blijft toch door je aderen stromen, dus toen er Cityhosts voor Apeldoorn gevraagd werden heb ik mij meteen aangemeld! Wat is er nu leuker dan gasten in je eigen stad te mogen verwelkomen?

 

Stel een vraag

Velden met een * zijn verplicht

Berichten van Cityhosts Apeldoorn

LeesMidwinter Marathon Apeldoorn 2017

Pop-up Foodhallen Apeldoorn

Van 15 december tot en met 18 december 2016 waren de hallen op het befaamde Apeldoornse Zwitsal terrein omgetoverd in heerlijk ruikende, sfeervol verlichte en drukbezochte indoor foodhallen.

LeesPop-up Foodhallen Apeldoorn
LeesSpirit of Winter 2016

Roots in the Woods 2016

Van 14 t/m 23 oktober vond Roots in the Woods festival plaats op verschillende locaties op de Veluwe. Cityhost Caroline genoot van de herfst op de Veluwe. In een rauwe en ruige omgeving, met goed eten en drinken, verrassend theater en lekkere muziek.

LeesRoots in the Woods 2016

Meer ambassadeurs

Herm Hullegie

- Ambassadeur Paardenhotel de Cantharel
Meer over Herm Hullegie

Johan de Lange

- Ambassadeur Lunteren
Meer over Johan de Lange

Rick van de Kamp

- Ambassadeur Hoi-vakantiehuisje
Meer over Rick van de Kamp

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram