Over Ruud Jager

Het gezin Jager woont vanaf 2007 in Epe, een prachtig stukje Nederland waar zij enorm genieten van de prachtige natuur. Bossen, heide, mooie ruiter- en fietspaden, stilte gebieden en zomers veel toerisme. In Epe en op de Veluwe is het in alle jaargetijden prachtig. Als gezin hebben zij liefhebberij aan de paardensport. Omdat ze aan de bosrand wonen kunnen ze hun hobby fantastisch uitnutten.

Verder hebben zij een prachtig gastenverblijf op de Renderklippen Hoeve (afgeleid van het natuurgebied de Renderklippen) waar mensen met of zonder paarden kunnen logeren op het erf. Ze krijgen heel vaak terug van de gasten dat de omgeving zo mooi is, de mensen zo aardig, dat je zo fantastisch kan paardrijden in het unieke knooppunten netwerk en dat er met regelmaat wild te zien is. En dat vinden de gasten altijd leuk om te horen en te zien.

Verder is Ruud voorzitter van de Eper Paarden4daagse! Het grootste recreatieve paardensport evenement van Nederland. Eens per jaar, de 2e volle week van juni is het evenement daar. Dat is een week volop genieten van de natuur, gezelligheid en paardenpraat met een fantastische (verkleedde) intocht door het dorp op vrijdagavond waar heel veel publiek op af komt. Epe is dan een week lang paardendorp. (www.paarden4daagse.nl)

Kortom, zij zijn gesetteld als gezin en hopen nog heel veel jaren in goede gezondheid te mogen genieten van dit mooie stukje Nederland.

Stel een vraag

Velden met een * zijn verplicht

Berichten van Ruud Jager

LeesDe Renderklippenhoeve, gecertificeerd gastheer van het landschap!

‘Net als in voorgaande jaren wordt het dus weer loten’

De Paarden4daagse telt weer meer inschrijvers; Het kan niet op met Eper Paarden4daagse. Voor de 24e editie van komende zomer hebben zich weer meer inschrijvers gemeld dan in voorgaande jaren. De paarden4daagse is van dinsdag 12 tot en met 16 juni met een internationaal deelnemersveld. Epe staat dan op zijn kop. Het is dan ook het grootste recreatieve ruitersport evenement van Nederland!

Lees‘Net als in voorgaande jaren wordt het dus weer loten’
LeesDe Veluwe komt in de ruststand…

Meer ambassadeurs

Marco Bod

- Ambassadeur Roots in the Woods
Meer over Marco Bod

Youp Cretier

- Ambassadeur Domein Hof te Dieren, wijngaard
Meer over Youp Cretier

Laurens Jansen

- Ambassadeur Staatsbosbeheer
Meer over Laurens Jansen

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram