Over Toer de Boer op

‘Toer de Boer op’ is een vereniging van plattelandsondernemers waar jij met een gerust hart een bezoek mag brengen om hun verhaal te ontdekken. In de lijst met aangesloten bedrijven ontdek je tal van theetuinen, kunstateliers, boerderijwinkels en bijzondere overnachtingsadressen, allemaal gevestigd op de Veluwe.

Wat de Veluwe zo uniek maakt is de snelle schakeling van natuurverschijnselen op korte afstand. De kern kent veel bossen, heide en zandverstuivingen. Naar de waterkanten tref je ook sprengen, weteringen, polder- en kavellandschap. Geniet wandelend of fietsend van het gebied waarbij je de plattelandsondernemers kunt opnemen in je route.‘Toer de Boer op’ ontwikkelde fietsroutes in ‘Fietsen door de IJsselvallei en over de Noord Veluwe’. Met uitgebreide routebeschrijvingen fiets je met diverse routes langs de te ontdekken adresjes. Ook heeft de vereniging een wandelnetwerk ontworpen: ‘Voetzoekers van Veluwe tot IJssel’. In alle rust ontdek je het agrarische cultuurlandschap dat door de boeren gevormd is. Het zijn geen kant en klare routes maar zelf samen te stellen mogelijkheden.

Hoe je het ook doet, Toer gewoon de Boer op!
Bekijk op de website van de vereniging de aangesloten adressen waar je met zekerheid welkom bent om een kijkje te nemen en je te laten informeren over het ECHT! verhaal.

 

 

Stel een vraag

Velden met een * zijn verplicht

Meer ambassadeurs

Henk Luten

- Ambassadeur Burgers' Zoo
Meer over Henk Luten

VisitVeluwe

- Ambassadeur Het beste van de Veluwe
Meer over VisitVeluwe

Meneer Kaasgaaf

- Ambassadeur Julianatoren
Meer over Meneer Kaasgaaf

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram