De ‘rustige’ winter van Meneer Kaasgaaf!

In de winter worden er heel veel voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen.

Veel mensen vragen altijd of ik mij niet verveel in de wintermaanden. Want de Julianatoren is dan een aantal maanden gesloten. Nou ik kan jullie vertellen dat ik mij geen moment verveel. Want er moet ontzettend veel gebeuren voordat het pretpark in het voorjaar haar poorten weer kan openen!

Zondag 27 maart is de officiële opening van de Julianatoren. En als het goed weer is, gaat het pretpark zelfs al eerder open. Dit betekend dat het alles al klaar moet zijn begin maart. Maar wat is dat “alles” eigenlijk?

Wat ook leuk of eigenlijk lekker is wat er in de winter gebeurd is voorproeven!

In de winter worden er heel veel voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Zo begonnen wij deze winter met het inpakken van alle dinosaurussen op de Dino Tour tegen de kou. De kleren van de kabouters uit Kabouter Wonderland werden gewassen en de kabouters zelf gingen lekker in bad. De achtbaan bakjes werden van de baan afgehaald en gecontroleerd. Het reuzenrad werd gedeeltelijk uit elkaar gehaald, geschuurd en geverfd. De helicopters van de Helicopterbaan en de Helivlucht werden naar binnen gereden om ze op te poetsen. Alle herfstbladeren van de Veluwe werden opgeveegd uit het park. Alle paarden van de carrousel geaaid en geteld.

Wat ook leuk of eigenlijk lekker is wat er in de winter gebeurd is voorproeven! Samen met mevrouw Suikerspin proeven we eerst alles zelf voordat we in maart weer beginnen met de verkoop op het park. Alle smaken suikerspin, alle smaken slush, alle smaken popcorn, alle lolly’s, softijs met spikkels, met chocola, met nootjes… Alles hebben we geproefd! En dit was alleen nog hetgeen we verkopen bij het Suikerspinhuisje… Vanmiddag staan de heerlijke gehaktballen, de sate, de frietjes, de saucijzenbroodjes, frikandellen, kaassoufflés en de kroketten op het menu. Ik hoop toch wel dat Mevrouw Suikerspin mee helpt met proeven! Het allerleukste van de winter komt nog; het uittesten van alle attracties in de Julianatoren! Want ook deze moeten natuurlijk bij de opening in maart weer op en top zijn. Zie ik jou in maart?

Reacties

Goed verhaal?

Volg Meneer Kaasgaaf

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram