Dineren op de zandverstuiving

Het allerbelangrijkste is dat alle gasten een onvergetelijke ervaring op de Veluwe rijker zijn!

Afgelopen week heb ik weer iets heel bijzonders mogen ervaren op de Veluwe. De Cantharel had namelijk een exclusieve dinertent geplaatst nabij de Braamberg. Dit is een bijzondere plek aan de rand van het bos en de kleine zandverstuiving. Het is er werkelijk fascinerend mooi. Je waant je hier in avontuurlijk Afrika. En dat zo dicht bij ons in de buurt…fantastisch!

Ik heb een aantal groepen gasten met een huifkar mogen vervoeren naar deze geweldige plek voor een speciaal diner. Hoe hebben we deze rit beleefd?

Het begin van de rit voert ons door de Ugchelse bossen richting Hoenderloo. Even later arriveren we bij de open vlakten en zien we in de verte de Braamberg liggen. En als je heel goed kijkt, vang je ook al een glimp op van de dinertent.

De heide struiken staan in bloei, prachtig om te zien!

De heide struiken staan in bloei, prachtig om te zien! We rijden vervolgens verder om de Braamberg heen. Het makkelijk begaanbare pad gaat langzaam over in zand, mos en gras. Nog een klein stukje rijden en dan arriveren we eindelijk bij de sfeervol ingerichte dinertent die verscholen ligt achter een heuvel. Hoogste tijd om te genieten van een heerlijk diner!

Het diner op de zandverstuiving is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen Staatsbosbeer en de Cantharel. Staatbosbeheer heeft de Braamberg slechts tijdelijk beschikbaar gesteld. Hierdoor heeft dit culinaire event een exclusief karakter gekregen. En het allerbelangrijkste is dat alle gasten een onvergetelijke ervaring op de Veluwe rijker zijn!

Reacties

Goed verhaal?

Volg Herm Hullegie

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram