Een klein beetje griezelig op de Veluwe…

"Ik ben niet bang..., ik ben niet bang..." Herken je 'm? Dat is één van de liedjes die volop wordt gezongen bij de Julianatoren. In deze periode, wanneer de blaadjes weer van de bomen vallen, kriebelt het helemaal in mijn buik. Het pretpark wordt omgetoverd in Halloween stijl. Een doolhof, een Griezelcatwalk en een echte Spookshow! Whaaaaahhhh!

Maar zoals ik al zei; ik ben niet bang! Echt niet. Althans, als mevrouw Suikerspin en mijn vriendjes Jul & Julia in de buurt zijn. Want samen met hen maak ik er altijd een vrolijke boel van op het moment het te griezelig wordt. Zo ook in de nieuwe Spookshow! Wist je trouwens dat er griezels rondlopen in het doolhof van stro? Deze zijn uit de Veluwse bossen getrokken en dwarrelen door het doolhof. Met de griezelspeurtocht kom je ze zeker weten tegen. Ze zien er erg griezelig uit, maar je zult al snel merken dat ze best lief zijn eigenlijk. Wil jij zelf nou als griezel komen dan mag dat. Sterker nog, je kunt zelfs meelopen op de Griezelcatwalk. Onder leiding van mij of mevrouw Suikerspin gaan wij op zoek naar de mooiste, leukste of gekste griezel van de Julianatoren. De winnaar gaat met een griezelige prijs naar huis! Durf jij te komen?

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg Meneer Kaasgaaf

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram