Go-Kids Veluwe Reporter Iris bezoekt: Burnside Cable Park

Waterskiën bij Burnside Cable Park in Emst!

Op 5 juni ben ik wezen waterskiën bij Burnside Cable Park in Emst bij de speciale Kiddies Start up Club. Dit mocht ik doen omdat ik was uitgekozen als Go-Kids Veluwe reporter.

De uitleg
Ik kreeg eerst een wetsuit aan en moest een zwemvest aantrekken voor de veiligheid. Daarna kreeg ik mijn waterski’s. Een meneer van het waterski bedrijf legde precies uit hoe het moest.

Op de schans 
Op de schans moest je op je hurken gaan zitten. Die meneer gaf een touw aan die aan een kabel zat en waarmee je het water werd ingetrokken. Je moest je armen gestrekt houden anders viel je meteen in het water. Na 25 meter in het water kon je dan rustig aan omhoogkomen en bleef ik op de ski’s staan.

Vallen en opstaan
Na een aantal keren oefenen ging het steeds beter. Als je na de bocht in het water viel kwam een bootje je ophalen en naar het begin brengen. Als je al eerder in het water viel moest je terug zwemmen.

Op het einde van de waterski les kon ik ¾ van de hele baan blijven staan.
Bekijk hier hoe je te water gaat!

Het was echt superleuk en heel gaaf om te doen. Ik ga zeker nog een keer naar Burnside Cable Park!

Reacties

Goed verhaal?

Volg Renee Kranenberg

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram