Go-Kids Veluwe Reporter Kyan Otter bezoekt opening Binnenspeeltuin de Tol

Hoera! Er is een prachtige nieuwe binnenspeeltuin geopend bij Camping de Tol in Nunspeet. Bij de opening van deze binnenspeeltuin werden 50 ballonnen met vrijkaartjes voor de speeltuin opgelaten. Als je zo'n kaartje vindt kun je een hele dag gratis spelen, springen, klimmen en klauteren in deze gloednieuwe hal midden in het bos.

Voor ieder wat wils
In deze speeltuin is echt voor iedereen wat te doen. Voor de kleintjes tot vier jaar is er een apart deel met een ballenbak. Voor wat grotere kinderen zijn er twee trampolines, een basketbalveldje en meerdere glijbanen in de speeltuin te vinden.

Voor de papa’s en mama’s (die gratis naar binnen mogen) is het gezellig zitten en is er van alles te eten en drinken te koop. Er staan tafels voor airhockey en poolen en er is zelfs wifi!

Faciliteiten
De wc’s zijn schoon en er komt later nog een buitenterras. Je kunt ook naar de speeltuin komen als je niet op camping de Tol verblijft. Ik vind het een geweldige plek voor een verjaardagsfeestje of een familiedag. Er is genoeg te doen voor zowel kleine als hele grote groepen en de mensen van de camping zijn heel aardig. Wil je ook een keertje naar Binnenspeeltuin de Tol?

Groetjes,
Kyan Otter
Go-Kids Veluwe Reporter

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg Renee Kranenberg

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram