Go-Kids Veluwe Reporters Antonie en Abigail bezoeken: ‘Dag van de Bouw’

Kok Experience /Cinemaxx Harderwijk

Net buiten het centrum van Harderwijk staat een groot gebouw met rode vlakken. Hier komt straks KOK EXPERIENCE en KOK CINEMAXX (opening 1 juli 2016). Een fantastisch gebouw waar je allerlei toffe dingen kunt doen! Een heel nieuw concept op de Veluwe.

Parkeren
Als we onze fiets parkeren, kunnen we een blik werpen in de parkeergarage, die half onder de grond gebouwd is. Hier kunnen straks 68 auto’s parkeren, rondom het gebouw worden nog eens 50 parkeerplaatsen gemaakt. Nu staat onze fiets nog in het zand, maar er komt ook een mooie fietsenstalling.

De eerste verdieping
Een trap brengt ons naar de benedenverdieping, de eerste etage, en we komen uit in een enorm grote hal. Eerst gaan we op de foto met de mascottes die deze ochtend werden onthuld. Ook de app die je kunt gebruiken om straks te reserveren, is vanaf nu in de lucht.

Hoe ziet het er straks uit? 
Daarna zijn we naar de bouwtekening gaan kijken. Op de benedenverdieping komt een megagroot speelparadijs, waar ook een hoekje komt voor de hele kleintjes.
Verder komt er een familierestaurant en een keuken. Terwijl de kinderen aan het spelen zijn, kunnen de ouders dus een lekker kopje koffiedrinken. Ook zal er een menukaart komen.
Bij het restaurant komt een buitenterras. Naast de entree komt een grote toiletgroep en in een deel van het gebouw zal de BSO van Eigen Wijzer komen.

De tweede verdieping
We nemen de trap naar de volgende verdieping, hier zijn ze nog niet klaar met het storten van de vloer. We zien hier een lange ruimte, waar je kunt lasergamen als het klaar is. Hoe cool is dat!!! Over de lange kant komt er een bar en in de andere hoek komen biljart- en pooltafels en gezellige lounge hoeken.

De bovenste verdieping
Via de trap kunnen we nog hoger, de bovenste verdieping. Deze verdieping heeft een hoog plafond, want hier komt straks Kok Cinemaxx. Een bioscoop met 4 zalen voor totaal 300 stoelen. Aan de rechterkant komen de ticketpunten en een popcornbalie. Ook hier worden gezellige zitjes en loungehoeken gemaakt, want de films worden gedraaid met pauzes.
Het allermooiste aan deze verdieping is het terras met de schuifwanden, zo kun je lekker in de zon zitten en in de winter kan er nog wat licht naar binnen komen.

Aan het einde van de ochtend zijn we klaar met onze rondleiding en mogen we nog even op de film om ook een leuke naam te verzinnen voor de nieuwe mascottes. Nu moeten we weer de trap af helemaal naar beneden. Gelukkig is er straks een lift van de parkeergarage tot en met de bioscoopverdieping.

Wij kunnen niet wachten!
Wij kunnen niet wachten tot het open gaat en zijn benieuwd naar het eindresultaat! Gelukkig kunnen we via de KOK-app mee helpen aftellen!!! Kom je in de zomer ook eens kijken wat er allemaal te doen is?

Kijk voor meer informatie en reserveren op www.kokexperience.nl en www.facebook.com/kokexperience/

Reacties

Goed verhaal?

Volg Renee Kranenberg

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram