Groot feest op de Veluwe!

Op zaterdag 10 en zondag 11 juli is het groot feest op de Veluwe! Jul de Muis, mascotte van de Julianatoren, TV-ster en bekend Veluwenaar viert een heel weekend zijn verjaardag.

Speciale shows en TV-sterren
Speciaal in dit weekend zijn er vier exclusieve Verjaardagsshows per dag waarin Jul samen met Julia, mevrouw Suikerspin en mijzelf -Meneer Kaasgaaf- zullen schitteren. En er zijn deze dag volop meet & greets met andere TV-sterren waaronder Mike de Ridder, Angelina Ballerina, Peppa en Fien & Teun!

Een weekend lang feest!
Het hele weekend staat de Julianatoren in het teken van feest! Behalve de verjaardagsshow en de meet & greets met de verschillende karakters zijn er prijzen te winnen door bezoekers van het Apeldoornse pretpark. Zo maken zij kans op een compleet verzorgd kinderfeestje! Ook op social media zullen weer prijzen worden weggegeven door de jarige Jul de Muis.

Kaartjes, tekeningen en knutselwerkjes voor de jarige Jul mogen gestuurd worden t.a.v. Jul de Muis naar; Julianatoren, Amersfoortseweg 35, 7313 AC te Apeldoorn of kunnen uiteraard gebracht worden.

Reacties

Goed verhaal?

Volg Meneer Kaasgaaf

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram