Hoera! De Veluwe Fancode…

Winnares Annemarie vertelt over haar weekend op de Veluwe

Annemarie Venhuizen heeft met de 'Veluwe Fancode' een weekendje weg gewonnen op de Veluwe. Ze heeft samen met haar gezin en vrienden van 1 t/m 3 juli genoten van een weekend op Landal Coldenhove in Eerbeek. Lees hier haar verhaal!

We zijn samen met onze zoons, Boaz van zes en Ruben van drie + twee vrienden naar Landal Coldenhove gekomen. We kregen een 8C huisje. Dit was echt een heel fijn huisje!

Het park
Het park is echt geweldig. Het ligt midden in de bossen en je loopt zo over het wildrooster het bos in.

Het weer was alleen niet zo fijn deze dagen. Het heeft heel veel geregend, gelukkig was het af en toe droog. Het voordeel is dan wel dat Landal Coldenhove veel te bieden heeft voor binnen: een indoorspeeltuin, een zwembad en een net geopend brasserie. Daar hebben we dan ook heerlijk zelfgemaakte taart gegeten met een kop koffie!

‘Lekker’ op pad
Vrijdagavond hebben we heerlijk genoten van een wandeling over het park en van het huisje zelf.

Zaterdagochtend na het ontbijt zijn we richting Het Nationale Park De Hoge Veluwe gereden. We hadden onze eigen fietsen mee, maar daar kun je dus ook één van de 1800 witte fietsen lenen.  Je kunt er wel 40 km aan fietspad afleggen…

Eenmaal aangekomen op de parkeerplaats begon het te regenen en te onweren en dat bleef wel even doorgaan. Na een half uur gewacht te hebben, zijn we toch maar weer terug naar ‘ons’ park gereden. We gaan nu binnenkort een keer een dagje ‘Park de Hoge Veluwe’ plannen met zijn zessen! Wel echt de moeite waard én ideaal want je hoeft geen fietsen mee te nemen 😉

Genieten van het park
Zaterdagmiddag zijn we uiteindelijk in het zwembad beland. Heerlijke plek, ideaal met kleine kinderen en goed overzichtelijk! ‘s Avonds hebben we mee gedaan met de bingo 😉 en hebben we voor het eerst met de jongens gebowld.

Zondagochtend zijn we gaan midgetgolfen, ook allemaal op het park. Het weer was te slecht om echt een dagje buiten het park op te zoeken. Zondagmiddag klaarde het nog wat op.

Een leuke ontmoeting
Ik ben vanuit het park nog even lekker alleen het bos ingelopen. Ik kwam toen twee kleine zwijntjes tegen… Ik dacht; “ik ga de kids halen”, maar heb achteraf wel geluk gehad want de moederzwijn heb ik niet gezien. En dat was denk ik maar goed ook…!

‘s Middags nog door de plassen heen een mooie wandeling rondom het park gemaakt. Wat was het leuk om een weekendje Landal gewonnen te hebben!

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg VisitVeluwe

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram