Kinderen de baas tijdens Festival Roots in the Woods

Roots in the Woods; dankzij een lieve collega won ik via Facebook een dag gratis Roots in the Woods op 15 of 16 oktober.

Kindervakantiehuttendorp
Gezien de naam van het festival verwachtten we diep de bossen in te gaan, maar de navigatie stuurde ons tot onze verbazing het centrum van Apeldoorn in. Het adres gecheckt, ja het moet toch echt zijn. In een heel klein parkje, meer een groenstrook, moesten we zijn.
Door de aankleding, veel ruw hout, herfstkleuren en de bomen, voelde het toch als diep in de natuur. Het was als een kindervakantiehuttendorp, maar dan mooi.

De rupsbaan
De rupsbaan uit de jaren ‘30 trok meteen de aandacht van de kinderen. Een goede binnenkomer, de vaart er in. Daarna meteen naar het kids-deel. Overal vuurtjes om brood te bakken en popcorn te poppen. Een echt limonadelab en gelukkig een bar voor een heerlijk herfstbiertje.

20161016_202906

Kinderen de baas
Aangezien de kinderen de baas waren bepaalden zij. Na wat limo het theater in. Op boomstammenbankjes keken we naar William en Lieke. We zongen, dansten, lachten en Lieke toverde voor iedereen een mooie ballonnenhond.
En ja, kinderen helaas de baas; een half uur in de rij om te schminken. Het was het waard, de dames toverden de jongste om in de gemene Scar en op de wang van de oudste verscheen een prachtige glittertrol.

Wij hadden geen idee wat we moesten verwachten. Wat een sfeervol, (st)oer, terug naar de natuur, nostalgisch, laagdrempelig, wijkfeestgevoel, en toch professioneel, event was het!

VisitVeluwe, heel erg bedankt voor een toffe middag voor zowel ons als de kinderen.

Bekijk hier de aftermovie van Roots in the Woods 2016:

 

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg Nanke Kreuze

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram