Koop elders niet, wat uw eigen dorp u biedt…

...maar wat biedt ons mooie dorp Voorthuizen nou precies om het winkelende publiek in eigen dorp te vermaken? Dat wil ik wel even uit gaan zoeken.

Op een zonnige zaterdagmorgen ben ik bewust het dorp in gegaan om eens te kijken, ik heb behoorlijk wat dingen op mijn lijstje dus vol goede moed ga ik op pad. Eerst even gauw over de markt voor verse kaas en noten, een bosje bloemen voor mijn moeder en even neuzen bij de schoenenkraam voor mijn dochters. Met mijn tassen gevuld loop ik verder het centrum in. Op deze mooie lentedag kan ik het niet laten om mijzelf te verwennen met een leuk shirtje uit een van de verschillende kledingboetiekjes. Snel blader ik door de rekken van Dress Davis, Sam, Kex en slaag uiteindelijk in de uitverkoop bij Bossenbroek Mode.

This is my lucky day! Blij met mijn aankoop check ik mijn lijstje. Ik moet nog een leuk kraamcadeautje halen voor mijn buurvrouw, bij Blue Label stel ik een leuk pakket samen van een knuffeltje, een tutpopje en een badcape en terwijl ze het tutpopje en de badcape nog even voor me borduren met de naam, loop ik even binnen bij The Vault. The Vault Antiques & Interiors is een super leuk nieuw zaakje in het centrum met antieke, vintage,  industriële en bijzondere voorwerpen. Heerlijk om even rustig rond te kijken.

Tijd voor de lunch, dit keer kies ik voor een plekje in de zon bij Lounge 3. Ik heb een leuk uitzicht op het Bunckmanplein, waar de kleintjes zichtbaar genieten van het mooie weer en de fonteinen. Na een lekkere salade, zie ik dat de middag al aardig vordert en mijn lijstje nog niet helemaal klaar is. Ik moet nog een kadootje halen voor een collega, ze houdt van creatieve dingen, dus ik loop nog even naar Atelier De Kameleon. De Kameleon is een hobbywinkel waar ze vast wel wat leuks hebben, en ja hoor ook dit keer heb ik weer een leuk kadootje kunnen vinden. Nou heb ik onderhand wel alles wat ik nodig heb, met mijn tassen gevuld loop ik tot slot naar de IJstijd voor een lekker ijsje.

Met mijn lekkere ijsje in het zonnetje overdenk ik mijn dag, ik heb een leuke dag gehad, ben goed geslaagd dus ik sluit mij aan bij de slogan waarmee ik mijn blog begon. Voor een lange dag shoppen kun je leuk terecht in Apeldoorn of Amersfoort, maar voor een paar uurtjes winkelen en even lekker genieten van een terrasje kun je prima terecht in Voorthuizen.

 

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg De Boshoek

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram