Nieuwe bewegwijzering ruiter en menroutes in aantocht!

Meer duidelijkheid voor menner en ruiter

De ruiter- en menroutes in het prachtige Veluwse gebied in de achtertuin van Paardenhotel de Cantharel (Hoog Buurlo, Kootwijk, Kootwijkerzand, Kootwijkerbroek, Hoenderloo en Beekbergen) gaan we binnenkort voorzien van nieuwe bordjes met knooppuntnummers. Ook worden de verwijzing naar de verschillende knooppunten verbeterd.

Een mooie samenwerking tussen Staatsbosbeheer, Gelders Landschap, Stichting Ruiteren & Mennen en de Cantharel gaat ervoor zorgen dat op korte termijn alle knooppuntnummers worden vervangen en bij onduidelijke situaties zal extra bewijzering naar de knooppunten worden geplaatst. Uiteraard komen er ook nieuwe knooppunten bij.

De oude knooppunten zijn aan vervanging toe.

Duidelijkheid zal er straks zijn voor alle ruiters en menners, waar ze wel en niet mogen rijden. Op deze manier zullen andere gebruikers (wandelaars, fietsers, mountainbikers) van het mooie gebied geen last ondervinden van de edele viervoeters. In de huidige onoverzichtelijke situatie komt het nog wel eens voor dat ruiters/menners de weg kwijt raken en zodoende terecht komen op wandel en fietspaden.

Ruiterenenmennen.nl (http://www.ruiterenenmennen.nl) heeft speciale polsbandjes laten maken waarbij je vooraf de knooppunten van de gewenste route kunt opschrijven.

Op die manier kun je makkelijk van knooppunt naar knooppunt rijden en optimaal genieten van de mooiste omgeving van Nederland!

Reacties

Goed verhaal?

Volg Herm Hullegie

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram