Royal Talens

Al meer dan 100 jaar stimuleert het koninklijke Apeldoornse merk Royal Talens wereldwijd creatieve expressie. Door kwalitatief hoogstaande merken en producten te ontwikkelen die mensen aanzetten tot schilderen en tekenen. De wereldwijde bekendheid van de merken en ruime kennis van de markten en behoeften worden aangewend om kunstschilders en hobbyisten wereldwijd te faciliteren en te ondersteunen in de vervaardiging van nieuw werk.

Koninklijk
Koningin Wilhelmina was ook groot fan van Talens. Ze werkte er dagelijks mee. Naast koningin, was Wilhelmina kunstschilder en voelde zich verbonden met Talens. In 1949 vond ze dat ook de wereld dit moest weten. Ze maakte Talens Koninklijk. Royal Talens heeft namelijk dezelfde passie als een kunstenaar. Niet om het mooiste werk te maken. Wel om al meer dan 115 jaar de allerbeste verf en schildersmaterialen te produceren en te ontwikkelen zoals de bekende merken Rembrandt en Van Gogh, maar ook nieuwe innovaties als Cobra. Met dank aan deze grote Koningin heeft Talens het predicaat ‘Koninklijk’ gekregen.

Een walhalla voor iedere creatieveling waar je zowel individueel, met groepen en met kinderfeestjes terecht kunt en heerlijk een paar uur creatief kunt zijn.

Royal Talens Experience Centre
In september 2015 is naast de Royal Talens fabriek aan de Sophialaan in Apeldoorn het Royal Talens Experience Centre geopend. Een winkel en workshopruimte ineen waar je de producten van Talens zelf kunt ervaren en kopen. Een walhalla voor iedere creatieveling waar je zowel individueel, met groepen en met kinderfeestjes terecht kunt en heerlijk een paar uur creatief kunt zijn (voor maar €5,- per kind inclusief eten en drinken!) Leef je uit, aanschouw het prachtige assortiment en alles is natuurlijk ook te koop. Op zaterdagen kun je in het Experience Centre altijd zonder afspraak komen shoppen en producten proberen: iedere zaterdag = TRY OUT SATURDAY!

Kinderworkshops
In maart start er in het Experience Centre een superleuke en leerzame serie van vier kinderworkshops (ook los te boeken, serie voor €30,-). Het thema is ‘Kunst van de Wereld’. In deze lessen krijgen kinderen van een professional les over kunst in landen als India en Australië en gaan ze zelf aan de slag met de kunsttechnieken die passen bij deze landen.

Rondleiding in de fabriek
Als je de productieprocessen van dichtbij wilt zien kun je ook een rondleiding door de fabriek boeken. Superleuk en interessant om eens van dichtbij te zien want het is een ontdekkingsreis in de wereld van kleur!
Tijdens de rondleiding krijg je heel veel informatie over alles wat er onderweg te zien is. Na afloop ga je terug naar het Experience Centre waar je alle gelegenheid krijgt om vragen te stellen en onze producten te proberen. De missie van het Experience Centre is om ieder mens te laten zien hoe leuk kunst maken is.

Wil jij ook een kijkje nemen in de fabriek of in het Experience Centre? Kijk snel op http://royaltalensstore.nl en maak een afspraak!

Reacties

Goed verhaal?

Volg Renee Kranenberg

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram