Trekkersdiensten in Staverden

Dankzij een tip van een collega heb ik afgelopen zondag de Trekkersdienst in Staverden bezocht. Deze diensten zijn speciaal opgezet voor 'trekkers'. Dus voor mensen die onderweg zijn zoals vakantiegangers. 

Nadat ik mij had ingelezen op de website over het ‘hoe en wat’ van de dienst en natuurlijk weeronline gecheckt had op een lekker buitenweertje was ik er klaar voor.

De voorbereiding
Om negen uur stond ik zondagochtend fris en fruitig naast mijn bed. De diensten beginnen namelijk pas om half twaalf. Heerlijk uitslapen dus!

Aangezien ik op de website een foto voorbij zag komen met een variatie aan tuinstoelen twijfelde ik over de zitmogelijkheden. Om een uur staan te voorkomen toch maar wat stoelen achterin de auto gegooid.

Het vertrouwen verloren 
Aangekomen in Staverden begon het toch echt behoorlijk hard te regenen… Weeronline is dus niet meer te vertrouwen ;-). Maar gelukkig niet getreurd, na vijf minuten klaarde het op en bleef het zo goed als droog!

De dienst
Lekker op onze eigen stoeltjes hebben we genoten van de dienst. Samen met een grote groep mensen uit verschillende plaatsen en kerken zongen we bekende (opwekkings)liederen en luisterden we naar een inspirerend verhaal van de heer G.J. Lipke uit Elburg. En dat allemaal onder de bomen, in de prachtige natuur van Staverden!

Interesse?
Wil je ook een speciale trekkerdienst meemaken? Deze zomer zijn er op 7, 14, 21 en 28 augustus nog diensten te bezoeken in Staverden.

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg VisitVeluwe

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram