Unieke kindersafari’s op Nationaal Park de Hoge Veluwe

Uw kind zal het nog lang over deze ervaring hebben!

In de maand augustus worden er unieke kindersafari's op Het Nationale Park de Hoge Veluwe georganiseerd. Een unieke en avontuurlijke ervaring voor kinderen tussen de 8 t/m 11 jaar.

Met boswachter Henk Ruseler en een extra begeleider gaan de kinderen (8 t/m 11 jaar) om 18.00 uur in een groep van 15 het bos in, op weg naar het kamp. Voordat het donker wordt, trekken de kinderen eropuit, diep het Park in, op zoek naar de bewoners van het Park, zoals edelherten, moeflons en wilde zwijnen. Voor het slapengaan krijgen ze nog wat lekkers te eten en te drinken, terwijl de boswachter spannende verhalen vertelt bij het kampvuur. Bij mooi weer wordt er onder de blote sterrenhemel geslapen.

Bekijk de data

Bekijk hier een filmpje over de safari!

Henk zal je alles vertellen over de dieren die leven in het park en waar je op moet letten als je wild gaat spotten. Na een lekkere toch door het park ga je naar het speciaal ingerichte kamp waar je ook zult overnachten. Na een avond vol avontuurlijke verhalen rondom het kampvuur is het de volgende ochtend vroeg dag om wild te spotten.

 Bekijk de data

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg Henk Ruseler

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram