Waarom je absoluut naar de Veluwe moet komen!

Heb jij al vakantieplannen? Voor een weekendje weg in het voorjaar? Of ben je al bezig met de zomervakantie? Dit jaar Spanje? Of toch lekker in Nederland. Meneer Kaasgaaf, directeur van de Julianatoren weet het wel, het wordt de Veluwe!

Want op de Veluwe kun je natuurlijk alle kanten op! Lekker de bossen in, naar één van de dierenparken of natuurlijk naar het Apeldoornse pretpark de Julianatoren. En waarom niet alle drie? Koppel er een heerlijk verblijf aan op één van de vele bungalowparken of campings.

Meneer Kaasgaaf heeft wel enkele suggesties; want met de komst van Pipo (ja, de Clown) met een grandioze show op de Julianatoren heeft hij al even in de buurt gecheckt voor overnachtingsmogelijkheden. Landal Rabbit Hill is toch wel stiekem de favoriet omdat deze zo lekker dicht bij de Julianatoren ligt en midden tussen de bossen.

Of kom tijdens de AFAS Sprookjesweken logeren bij Camping de Pampel of ‘t Schinkel. Ideaal voor de kids! Er zijn zoveel overnachtingsmogelijkheden in de buurt van Apeldoorn. Maar dat moet ook wel met de entertainment kalender welke dit jaar samengesteld is. Want naast Pipo en de AFAS Sprookjesweken vinden ook weer de verjaardagsweekenden van Jul & Julia plaats. Kun je genieten van een nieuwe show van Fien & Teun. Een lief boertje en boerinnetje welke je meenemen in een show over het boerderij leven.

Thomas de Trein, het lievelingstreintje van ieder kind is te zien in september. Wellicht kun je dan slapen in Hotel de Cantharel, lekker dichtbij ook. En van alle luxe voorzien! Natuurlijk is er weer Halloween aankomend seizoen. En komt de uitreiking van de Gouden Kaasgaaf weer terug. Genoeg redenen om een (korte) vakantie te boeken naar de Apeldoorn of de directe omgeving zoals je ziet! Zien we jouw volgend jaar op de Veluwe?

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg Meneer Kaasgaaf

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram