De zoektocht naar twee avonturiers…

Het is woensdag 24 mei. Ik zit buiten in de tuin te genieten van de zon. Ondertussen speel ik wat op mijn mobieltje. In mijn ooghoek zie ik een persbericht van Toerisme Gelderland voorbij komen. Gelderse streken is samen met Jochem van Gelder op zoek naar twee avonturiers... 

Even wegdromen 
Ik sluit mijn ogen en droom weg. Ik zie mijzelf al door de bomen zwaaien in het klimbos, een knappe ridder ontmoeten in een Gelders kasteel of tussen de bomen een boswachter het hemd van het lijf vragen. Ik heb namelijk nog zoveel vragen over de Veluwse cultuur en natuur. En ja, wiki weet ook alles wel. Maar wat is er nou leuker dan zoiets uit de mond van een professional te horen!

Terug in de realiteit 
Ik word wakker uit mijn dagdroom en begin mij te verdiepen in het bericht. “Oh, ze zijn op zoek naar twee ‘grote kleine avonturiers’.” Ze zoeken dus kinderen tussen de zes en twaalf jaar oud. Ik besef dat dit ook wel wat beter filmmateriaal oplevert dan een vrouw van 32, ondersteboven hangend in een klimbos.

Wil jij mee doen met het Groot Gelders Avontuur? 
Heb jij nou (klein)kinderen die vol zitten met vragen en die dromen van een avontuur. Bekijk dan hieronder het filmpje met de oproep van Jochem van Gelder. Aanmelden kan nog t/m vrijdag 9 juni 2017!

 

Reacties

Goed verhaal?

Volg VisitVeluwe

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram