Vanuit je eigen tent, caravan, vouwwagen of camper wandel en fiets je direct de Koninklijke  bossen in, een bijzonder gebied. Sporen van wild, maar ook de historie van het gebied zijn overal in het bos terug te vinden. Je kunt wandelen met de Wildhoeve Woudlopers app, mountainbiken met gps-routes, de Wilde Fietstocht maken met een gids, de Wild Observatie Plaats in Elspeet bezoeken of een inspirerende stadswandeling maken door Hanzestad Hattem.

Faciliteiten
En ook op de camping is er van alles te doen. Er is een binnen- en een buitenzwembad en twee jeu de boules banen. Voor kinderen is er een waterspeeltuin en een fiets crossbaan.

Eten & drinken 
In Brasserie de Wildhoeve worden gerechten bereid met zoveel mogelijk producten uit de nabije omgeving en met verantwoorde vis en vlees. Ook is de Brasserie  is lid van Euro- touqes Nederland.  Euro-Toques Nederland is een vereniging van professionele koks en restaurateurs die staan voor gezonde voeding die ambachtelijk wordt bereid met natuurzuivere producten van goede kwaliteit, zonder kunstmatige additieven.

Ontdek de kleine wonderen
Op een totaal andere manier de natuur gaan beleven met kinderen. De kinderen van ieder gezin dat bij ons komt kamperen kunnen gratis meedoen met Ontdek de kleine wonderen en een Wildhoeve Woudloper worden.

Lees unieke verhalen, boek exclusieve excursies en deel je ervaringen op Het beste van de Veluwe

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram

Blijf op de hoogte van de laatste gebeurtenissen op de Veluwe

Volg ons via Facebook en Instagram